Alltid Fri frakt / Hög kvalitet / Personlig Service

En klassisk handgjord doprosett, Ellarosetten har 37 nyanser av sidenband utav hög kvalitet att välja på. 


OBS! vid köp av doprosett gäller andra leveranstider då dessa görs efter beställning. Fyll i dopdatum så vi kan säkerställa att produkterna hinner skickas i tid. Ca leveranstid för doprosett 1 vecka.


Doprosett med tryck

Gör doprosetten mer personlig genom att beställa en doprosett med tryck, du väljer själv va de ska stå på de 2 hängande banden, mer tips och ideér finns i infoboxen i varje doprosett.

De går bra att specialbeställa doprosett om du har andra önskningar än den klassiska färdiga. Maila oss HÄR, vi svarar oftast inom 24 timmar.


"Doprosett & Dopband finns i många olika nyanser"

TIPS! Matcha med hårrosetterna Junielle eller Matilda i samma färg, behövs elastiskt band till de med mindre hår hittar du de under tillbehör. De elastiska banden kan du fästa en rosett på. Med doprosett och hårrosett har du ett matchande doppaket, glöm inte att matcha med syskon, förälder & fadder.


Info om doprosetten:

Doprosetten består av en dubbelrosett som är ca 7 cm bred, de två banden som hänger ner är ca 75 cm långt vardera, mitten har ett smalare band på 1 cm bredd som håller ihop rosetten. Rosetten fästes med en liten säkerhetsnål i dopklänningen eller kan sys fast med några stygn. Bandet är ett 2,5 cm brett OEKO-TEX, kvalitet satinband.

Doprosetterna är handgjorda och vissa måttskillnader kan finnas. Alla doprosetter är gjorda med massor av omsorg och kärlek!
Möjlighet att köpa till extra band till dopklänningen finns, till exempel till dopklänningens armar och midja. Kontakta: [email protected]
Lämna aldrig ett barn utan uppsyn med doprosetten.