Alltid Fri frakt / Hög kvalitet / Personlig Service

Om Ellarosetten

Kort om vad vi gör...

Ellarosetten designar rosetter som passar för alla tillfällen.
Hos oss hittar du rosetter som är handgjorda i Sverige och Spanien, givetvis i material av hög kvalitet och alla band är OEKO-TEX märkta.

När du köper våra produkter vill vi ge dig som kund de lilla extra.
Vi stävar efter hög personlig service, allt för att du som kund skall känna att vi uppskattar dig och för att vi tycker det är roligt att just du beställt rosetter utav oss!
Vid beställning kontrolleras rosetterna en sista gång innan vi packar dom omsorgsfullt i skyddande boxar.

Obs! Då alla våra rosetter är handgjorda (även från leverantör), kan en viss skilland i utseende förekomma.

Historia och varför vi kan kalla oss EXPERTER på rosetter...

Ellarosetten grundades 2013 utav Malin, som knöt och gjorde dessa rosettmodeller själv till hennes då 3 åriga dotter. Efter många månaders vikande och knytande började hon så smått få upp en liten skara intressenter som ville köpa rosetterna. Första webbutiken öppnades 2015 och då hade Ellarosetten köpt in ungefär 100 000 meter sidenband i 40 olika färger ifrån en fantastisk fabrik i Spanien. Ni kan ana att Malin hade att göra på kvällarna och varför vi kan kalla henne expert inom området :)

Idag är Ella 11 år gammal och efter några år av paus i verksamheten står nu Ellarosetten redo igen. Denna gång med ett litet annat upplägg där Malin inte längre knyter merparten av rosetterna själv, utan får hjälp med detta direkt från vår leverantör i Spanien. Rosetterna är fortfarande handgjorda, tillverkade inom EU och gjorda på samma band som Ellarosetten alltid använt sig av. Designen är fortfarande Malins och Ellarosetten ser fram emot att få skapa ännu fler modeller för produktion inom snar framtid.

Tanken med detta upplägget  är att skapa större möjlighet för fler att ta del av Ellarosettens uppskattade rosetter. Just nu erbjuder vi hela 35 olika nyanser i två populära modeller. Drömmen är att de kommer in fler modeller och nya färger i framtiden och att du som kund skall ha ännu mera att välja på.

Men håll utkik! De händer fortfarande att Malin knyter en och annan rosett själv, så håll utkik i våra social medier för fler och unika möjligheter.

Vision, produkter & kvalitet...

En hjärtefråga för Ellarosetten är att de som jobbar med att producera och tillverka våra band och produkter har bra arbetsvillkor och att fabriken har bra arbetsförhållanden inom ramar för lagstiftning och EU-direktiv.

Alla produkter Ellarosetten säljer och de band vi använder oss av och tillhandahåller, produceras under bra arbetsförhållanden och håller hög kvalitet.

Vi på Ellarosetten är stolta över vårt samarbete med den fabrik som tillverkar våra olika band och produkter.

OBS! Utsätt inte produkten för onödigt slitage, produkten är inte en leksak, hantera den varsamt för bäst hållbarhet.

Vi vill erbjuda ett stort utbud av hårrosetter och unika produkter som uppskattas och skänker glädje.

             Malin  / ellarosetten.com
Ellarosetten Hårrosetter för Alla Tillfällen.Vi vill erbjuda ett stort utbud av rosetter och unika produkter som uppskattas och skänker glädje.